Erhvervscoaching

Erhvervscoaching – input til din udvikling eller dine ledelsesudfordringer

Det er ofte svært at ændre hele verdenen omkring sig, og så er der jo kun én selv tilbage at forandre. At lære at gøre tingene på nye og mere hensigtsmæssige måder kræver nogen gange ekstern udfordring og hjælp. Jeg har været coach og mentor for hundredevis af eksterne ledere og medarbejdere. De har søgt mig, fordi jeg kan sætte deres talenter og passion under realitetsterapi, så det ikke bliver løs snak, men nye muligheder. Vi får fokus på, hvad du vil og kan, og hvordan det passer ind din omverdenen – omsat til konkret handling.

Kontakt mig for en for en gratis introduktionssamtale, lige meget hvor du er i karrieren.

Udviklingssamtalerne foregår i regi af Holmgaard Management, hvor vi konstant holder hinanden op på at være de bedste sparrings-konsulenter.
Se mere på http://www.holmgaardmanagement.dk

Du får alt efter dit behov:

  • Et struktureret og respektfuldt forløb, som vi sammensætter efter netop dine behov
  • Systematisk og dokumenteret dialog om, hvad du kan og vil, så det bliver sjovt og ikke endnu en ting, du ikke får gjort
  • Kvalificeret udfordring og fokus på blinde vinkler og omverdenens faktorer,  med mulighed for assessment og personlighedstest
  • En personlig handlingsplan, der vil give dig succes med det, du vil
Fakta

Det starter med at finde ind til din passion og dine talenter – og så se realistisk på omverdenen og behovene derude. Med værktøjer til hvordan du kommer videre. Livet er for kort til ikke at beskæftige sig med det, du brænder for.