Rekruttering & Search

Rekruttering og search – find de rigtige talenter med solid bistand til proces og udvælgelse

Det tager tid at rekruttere og at gøre det ordentligt. Og ja det skal gå hurtigt, men det er for dyrt at vælge forkert. Det er det gode forarbejde og screening af kandidater, der taget din tid, men den kan du få hjælp til. Jeg har en skarp spørgeteknik, fordi alt ikke ses på et cv, især ikke hvis du ønsker diversitet i din organisation. Mit øje er på kandidatens reelle muligheder for at løse de ønskede opgaver og det kulturelle fit, så du får fundamentet til at vælge den rigtige. Derfor skal vi også have de interne kandidater ombord.  Jeg kan stå for hele processen – eller samarbejde med din HR afdeling.

Certificeret i flere personlighedstest.

Al rekruttering foregår i samarbejde med Holmgaard Management, der har mere end 15 års erfaring med Executive search og interim. 
Se mere på http://www.holmgaardmanagement.dk

Du får alt efter dit behov:

  • En struktureret og transparent rekrutteringsproces, hvor du deltager i de dele, som du har tid og lyst til
  • Jobanalyse, så det er klart, hvad du går efter også i forhold til den øvrige organisation
  • Kommenterede forslag til kandidater som passer ind nu og har kom-petencer, der også peger fremad (via annoncering eller via search hvor jeg bl.a. trækker på mit store netværk)
  • Bistand til annonceringsstrategi
  • Match mellem kandidaten og din virksomhed og jeres kultur
  • Tilfredse kandidater, der kun har godt at sige om processen og din virksomhed, også selvom de ikke får jobbet
  • Onboarding af nye ledende medarbejdere
Fakta

Jeg har rekrutteret bestyrelsesmedlemmer, topchefer, mellemledere, specialister og medarbejdere inden for mange forskellige brancher. At finde det rigtige match mellem medarbejder og kultur er altafgørende for succes – både for kandidat og virksomhed.