Leadmarque

LeadMarque er stiftet, fordi jeg selv i mine mange funktioner har savnet de rigtige at spille bold med. Jeg har fået rådgivning, koncepter og opskrifter, der ofte ikke har virket, fordi min udfordring er blevet behandlet ud fra en standard, fordi diagnosen har været forkert, eller fordi konsulenten aldrig selv har været leder.

Ledelse er helt afgørende for, at virksomheden kan skabe resultater, og menneskerne i den kan føles sig motiveret og udviklet. Lead står på godt dansk for bedre ledelse. Bedre – og ikke god ledelse – fordi ledelse er område, der hele tiden kræver hårdt arbejde. Marque er fransk og betyder et ”mærke”.

 

Vi sætter alle bevidst eller ubevidst mærker i hinanden og i vores organisationer. De ”rigtige mærker” kan være med til at rykke organisationer og mennesker. Min egne væsentligste mærker er, da jeg som yngre flyttede et par år til Montréal i den fransktalende del af Canada. Her fødte jeg min søn og fik dyb indsigt i, hvor mange forskellige måder ting kan gøres på – alt efter kultur og omstændigheder.