Ledelstanker & Inspiration

Kultur og rekruttering i SMV’er

Læs om rekruttering i SMV’er fra min artikel i Børsen 03. November 2021

 

Din videre karriere

Julen er over dig – du har fri til at tænke over næste skridt i karrieren. Du er træt af din chef, dit job, dine medarbejdere, din virksomhed eller din bestyrelse. Du tænker måske, at dine kompetencer ikke bliver udnyttet godt nok der, hvor du er. Det har naget dig længe, men du har ikke tid til at gøre noget ved det.

Sandheden er, at du aldrig får tid til at tænke over dit næste skridt. Der er hele tiden noget andet, der skal løses. Også i julen. Jeg kender det udmærket for mig selv. Nogen gange er der for mange muligheder, andre gange for få. Men hvis du vil videre i karrieren, bliver du nødt til at bruge tid på det. At prioritere at få afdækket hvad du egentligt vil hen til – og væk fra. At prioritere dig selv. Enten ved gå i tænkeboksen alene, eller ved at få sparring fra en ekstern. Under alle omstændigheder er det hårdt arbejde, men givtig på den lange bane. Det er gjort at få gjort og have liggende i skuffen. Det giver ro. Før andre træffer nogle beslutninger for dem, og før du har gjort dig klart, hvilket fundamentet du egentligt står på i dag – og hvor du gerne vil stå ifremtiden.

Fakta

Når man har beskæftiget sig med ledelse i mange år, får man uværligt en masse erfaringer for hvad der virker – og hvad ikke virker. De erfaringer vil jeg gerne dele med jer her. Inden for temaerne: Ledelse, forandringer og udvikling